Bert Maertens (N-VA): “Geert Bourgeois laat een serieuze politieke erfenis na”

Zonder mastodont Geert Bourgeois opboksen tegen de Open Vld-burgemeester van Oostende die onlangs nog viceminister-president was, én tegen de kandidaat-minister-president van CD&V. Dat is de loodzware taak waar Izegems burgemeester Bert Maertens (N-VA), leerling en stadsgenoot van Bourgeois, voor staat. Geen sinecure, zo snel na de teleurstellende gemeenteraadsverkiezingen. En dan moet Bert Maertens in West-Vlaanderen bovendien scoren terwijl hij openlijk supporter is van… Anderlecht?

1 reactie

 • Patrick morel

  3 jaar geleden
  Hahaha, maak je geen zorgen,het parcours van Tommelein met zijn slimme meter zou ik ook geen succes noemen. West Vlaanderen is Oostende (mooie stad) niet.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.