Stadsmuseum Eperon d'Or in Izegem.
Volledig scherm
Stadsmuseum Eperon d'Or in Izegem. © VDI

Begeleide rondleidingen in Eperon d’Or weer van start

IzegemDe begeleide rondleidingen in stadsmuseum Eperon d’Or zijn opnieuw opgestart.  In juli was er reeds een begeleide rondleiding voor individuele bezoekers van het museum, in augustus volgt de tweede. Bezoekers kunnen gratis aanschuiven voor de borsteltour.

 1. Nieuw verkeerspark met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeersongevallen te vermijden”
  Tielt/Ruiselede/Pittem/Ardooie/Wingene/Lichtervelde

  Nieuw verkeers­park met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeerson­ge­val­len te vermijden”

  De politie van de zone Regio Tielt heeft een nieuw verkeerspark, dat op verschillende locaties in Ruiselede, Tielt, Ardooie, Lichtervelde, Wingene en Pittem zal ingezet worden om leerlingen van de lagere scholen correct rijgedrag in het verkeer aan te leren. Een echte overweg en een nevelinstallatie zijn de blikvangers.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.