De automobiliste vluchtte weg na de botsing op de verkeersgeleider.
Volledig scherm
De automobiliste vluchtte weg na de botsing op de verkeersgeleider. © Hans Verbeke

Automobiliste onder invloed op de vlucht na botsing tegen verkeersbord

IzegemEen 26-jarige vrouw uit Izegem moest zaterdagavond haar rijbewijs inleveren nadat ze in eigen stad een ongeval had veroorzaakt en vluchtmisdrijf pleegde.

 1. Staking bij Roeselaarse postbodes over te hoge werkdruk opgeheven na overleg
  Roeselare

  Staking bij Roeselaar­se postbodes over te hoge werkdruk opgeheven na overleg

  De Roeselaarse postbodes legden dinsdag en woensdag het werk neer. Ze waren boos omdat de werkdruk te veel gestegen was door een nieuwe werkregeling en bezorgd over de staat van hun voertuigen. Hierdoor werd er amper post bedeeld en ook maar 18 van de 38 krantenrondes gingen door. De vakbonden en de directie van bpost gingen rond de tafel en er werd beslist om de reorganisatie opnieuw te bekijken. Tot dan moet niemand overuren maken. De postbodes gingen woensdag nog opnieuw aan de slag.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.