Een zwarte Porsche knalde tegen drie geparkeerde auto's.
Volledig scherm
Een zwarte Porsche knalde tegen drie geparkeerde auto's. © LSI

Automobiliste (54) wordt onwel en knalt met Porsche tegen drie geparkeerde auto’s in Izegem

IzegemOp de Bosmolens in Izegem is maandagavond een 54-jarige automobiliste met haar Porsche tegen drie geparkeerde wagens geknald. Mogelijk werd de vrouw onwel. Ook de ruit en de gevel van het BNP Paribas Fortiskantoor raakten zwaar beschadigd.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Kiwanis organiseert kunstwedstrijd voor personen met een beperking
  Roeselare

  Kiwanis organi­seert kunstwed­strijd voor personen met een beperking

  Serviceclub Kiwanis Roeselare 1 organiseert, naar aanleiding van hun 55-jarig bestaan, opnieuw een nationale kunstwedstrijd voor mensen met een motorische, sensoriële of verstandelijke beperking die op 1 januari minstens 16 jaar zijn. Zij kunnen via de wedstrijd hun kunnen tonen, of dat nu schilderen, boetseren, kantklossen,... is. Alle geselecteerde werken zullen tentoongesteld worden in de inkomhal van AZ Delta, Campus Rumbeke van 21 april tot en met 19 mei. Meer info en inschrijven voor de wedstrijd - tot 31 januari - op www.kr1.be.