Archiefbeeld van nucleair transport in de buurt van Valognes.
Volledig scherm
Archiefbeeld van nucleair transport in de buurt van Valognes. © reuters

Aantal nucleaire transporten in West-Vlaanderen sterk gedaald

West-VlaanderenHet aantal nucleaire transporten op het West-Vlaamse grondgebied is sterk gedaald. Dat blijkt uit gegevens die provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) ontving van gouverneur Carl Decaluwé.

 1. Velt naar Floriade Expo in Almere
  Roeselare

  Velt naar Floriade Expo in Almere

  Velt Roeselare trekt op zaterdag 3 september naar de Floriade Expo ’22 in het Nederlandse Almere. Deze wereldtuinbouwtentoonstelling opent eens in de tien jaar de deuren en experts uit alle uithoeken van de wereld tonen er hun groene oplossingen om onze steden leuker, mooier en duurzamer moeten maken. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Velt Roeselare vertrekt om 6 uur op de parking van Ten Elsberge langs de Beverseaardeweg en verwacht omstreeks 22.30 uur terug in Roeselare te zijn. Deelnemen kost 68 euro voor leden, 70 euro voor niet-leden. Meer info en inschrijven kan bij Laure op 0486/67.78.48 die bereikbaar is tussen 19 en 21 uur. Betalen doe je aansluitend per overschrijving op BE89 9792 5497 2585 van Velt Roeselare.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.