Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © THINKSTOCK

Vrouw baart vierling in Gaza

Een Palestijnse vrouw heeft in de nacht van woensdag op donderdag in een ziekenhuis in Gaza het leven geschonken aan een vierling, zo heeft het Amerikaanse ABC News vandaag op gezag van een tweet van een Palestijnse arts gemeld.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Alles wat u moet weten over het Palestijnse conflict in 5 vragen
  5 vragen

  Alles wat u moet weten over het Palestijn­se conflict in 5 vragen

  De Israëlische Operation Protective Edge houdt al 23 dagen aan en is daarmee de langstdurende strijd in de Gazastrook. Het geweld kostte al het leven aan meer dan 1.360 Palestijnen (vooral burgers) en 59 Israëliërs (vooral militairen). Raketten worden non-stop afgevuurd op Israël en Gaza wordt aanhoudend belaagd door luchtaanvallen. Een Israëlisch bombardement van een VN-school deed de wereld gisteren huiveren. Maar waar draait al dat geweld nu eigenlijk om, en waarom is het zo moeilijk om tot een wapenstilstand te komen?