Jean-Marie Dedecker
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker © Benny Proot

OPINIE Jean-Marie Dedecker: "Palestijnen betalen de rekening voor het Duits gesol met Joodse mensen in WO II. Met Trump riskeren we WO III"

Rex Tillerson, de Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken noemde zijn president onlangs nog een imbeciel. Terecht. Behalve Trump zelf en de Israëlische eerste minister Benjamin Netanyahu had er niemand belang bij om een lont in het kruitvat van Jeruzalem te steken. De eerste deed dit om zijn valse daadkracht te bewijzen en de aandacht af te leiden van de problemen in zijn eigen land met Russian Gate waarbij zijn joodse schoonzoon Jared Kushner betrokken is. De tweede omdat hij gerechtelijk onder vuur ligt wegens corruptie en belangenvermenging. Trump is op oorlogspad. Zijn chicken game met sjiitische Iraniërs om het bestaande nucleair verdrag met dit land op te blazen is daar ook een onderdeel van, evenals zijn sabeldansje in Ryad met de Soennitische Saoedi’s. Straks ontploft de bom ook in Libanon en Beiroet. Verdeel en heers.

125 reacties

 • Joseph Sleeckx

  3 jaar geleden
  De Palestijnen waren niet de oorspronkelijke bewoners. Zij willen geen vrede. Zij nemen met niets minder genoegen dan met de totale vernietiging van Israël. Zowel Fatah als Hamas doen hier geen doekjes om. Het lot van hun volk is dan ook hun eigen schuld door hun onverzoenlijke vijandschap.
 • Herman Cohen

  3 jaar geleden
  Baeyens gij moet mij toch eens uitleggen hoe ge vanuit uw NVA visie Catalonie ondersteund omdat een volk recht heeft op een staat ,maar waarom dat niet geldt voor de Palestijnen of de Koerden. Kan het eens vragen in het Fornuis als ge daar al binnen mag.
 • Conny Van den Bosch

  3 jaar geleden
  Beste Meneer de Decker, U vergeet er wel bij te vermelden dat niet de Duitsers de staat Israël opgericht hebben maar wel de geallieerden die de Palestijnen hun land hebben afgenomen om aan de Joden te schenken. De gewone Joden waren immers ook niet welkom in Amerika, Rusland, Engeland, Australië, ....alleen de intelligente wetenschappers werden genaturaliseerd.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  israel gaat de zelfde weg op als duitsland , gebieds uitbreiding ten koste van alles en zij zijn superieur aan de rest .het was zelfs 2000jaar geleden al een bende ruziemakers
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Men mag terroristen nooit een duimbreed toegeven. Zie waartoe de lakse houding de voorbije decennia in België heeft geleid : het islam-terroristennest van Europa. Met Hamas is dat juist hetzelfde.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”