Uittredend en toekomstig Israëlisch premier Benjamin Netanyahu.
Volledig scherm
Uittredend en toekomstig Israëlisch premier Benjamin Netanyahu. © EPA

Netanyahu lijkt vast te houden aan omstreden annexatieplan nederzettingen op Westelijke Jordaanoever

UPDATEDe Israëlische premier Benjamin Netanyahu lijkt vast te houden aan het plan om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren. Dat bleek in de aanloop naar de beëdiging van zijn nieuwe kabinet. Netanyahu zei in het parlement dat het tijd wordt dat Joodse nederzettingen in het bezette gebied onder de Israëlische soevereiniteit vallen.

1 reactie

 • Peter Dejaeger

  9 maanden geleden
  tegenwoordig zit onze wereld toch vol staatsleiders die op het randje, of gewoon letterlijk, crimineel zijn... zoals de nette nyahu zijn positie behoudt is hij onaanraakbaar... daarom probeert hij uit alle macht in de regering te blijven... arme wereld...
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af