REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Israëlische vrouw doodgestoken op Westelijke Jordaanoever

Op de Westelijke Jordaanoever is een Israëlische vrouw vandaag in haar woning in Otniel doodgestoken. Dat heeft het Israëlische leger gemeld. De inwoners van de joodse nederzetting kregen de raad om binnen te blijven, terwijl de soldaten een klopjacht hielden op de dader.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. België nodigt ngo uit op VN-Veiligheidsraad om te spreken over Palestijnse kinderen. Israël roept Belgische adjunct-ambassadeur op het matje

  België nodigt ngo uit op VN-Veilig­heids­raad om te spreken over Palestijn­se kinderen. Israël roept Belgische ad­junct-ambassa­deur op het matje

  De Israëlische regering heeft de plaatsvervangende Belgische ambassadeur in het land voor de tweede keer in een week tijd op het matje geroepen omdat ons land een ngo die zich inzet voor Palestijnse kinderen heeft uitgenodigd om te komen spreken voor de VN-Veiligheidsraad. Dat bevestigen diplomatieke bronnen aan het Franse persagentschap AFP.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken