Israëliërs protesteren tegen in Jeruzalem tegen premier Netanyahu, die wordt beschuldigd van corruptie, maar door de coronacrisis is het proces uitgesteld.
Volledig scherm
Israëliërs protesteren tegen in Jeruzalem tegen premier Netanyahu, die wordt beschuldigd van corruptie, maar door de coronacrisis is het proces uitgesteld. © Photo News

Israelisch hooggerechtshof plaveit weg voor noodregering

Het hooggerechtshof in Israël heeft woensdagavond de klachten verworpen tegen een nieuw mandaat voor premier Benjamin Netanyahu en tegen het nieuwe regeerakkoord. Daarmee plaveit het hof de weg voor een noodregering en lijkt een einde te komen aan de langste politieke crisis in de geschiedenis van Israël.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"