Een zitting van de Knesset.
Volledig scherm
Een zitting van de Knesset. © REUTERS

Israël wil Palestijnen makkelijker ter dood kunnen veroordelen

Het Israëlische parlement, de Knesset, heeft vandaag de voorlopige goedkeuring gegeven voor een nieuwe wet die het voor een gerechtshof makkelijker maakt om de doodstraf uit te spreken voor veroordeelden voor moord tijdens aanvallen die beschouwd worden als terrorisme.

11 reacties

 • Tarik Akan

  5 jaar geleden
  Toen het Turkse volk na de putch van afgelopen jaar om invoering doodstraf vroeg voor terroristen die staatsvijandig zijn en onschuldigen vermoorden, stond heel het westen in brand, werd Erdogan als dictator uit de donkere tijden afgeschilderd en heeft de EU TR de rug toegekeerd... Tegen plannen terreurstaat Israel blijft het muisstil. Zum kotsen!
 • saida chammam

  5 jaar geleden
  Serieus?! Naar waar gaat dit allemaal naartoe. Mensheid is tegenwoordig ver te zoeken!
 • Katrien De vos

  5 jaar geleden
  Israël de oorlogsmisdadigers willen nog een stapje verder ik begrijp niet dat er niemand hier ingrijpt en deze waanzin stopt !!!!
 • Jozefien Collijs

  5 jaar geleden
  Diane,en de rest Israël moet dit doen om de terroristen af te schrikken, zo zullen ze hopelijk minder mensen doodsteken/vermoorden. @Patrick i love you!!
 • Sharon Debeul

  5 jaar geleden
  Ze hebben zo hard geleden dat ze er alles van geleerd hebben hoe ze het nu met de Palestijnen moeten overdoen. Een wereldschande gesteund door ons morele zwakheid ten opzichte van ons eigen zwart verleden.