De Israëlische premier Naftali Bennett (midden) poseert met een meisje voor een videoboodschap bij een organisatie die coronavaccins ter beschikking stelt in de Israëlische stad Holon.
Volledig scherm
De Israëlische premier Naftali Bennett (midden) poseert met een meisje voor een videoboodschap bij een organisatie die coronavaccins ter beschikking stelt in de Israëlische stad Holon. © EPA

Israël dreigt niet-gevaccineerden uit openbare ruimtes te weren

De Israëlische premier Naftali Bennett heeft volgens Israëlische media gisteren aangekondigd dat alle niet-gevaccineerde inwoners van Israël "spoedig" zullen worden geweerd uit alle openbare gelegenheden met honderd of meer mensen. Dit verbod zal zowel binnen als buiten gelden, en ook synagogen betreffen.

  1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
    Play
    TV

    Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

    ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.