Benny Gantz, Israëlisch minister van Defensie
Volledig scherm
Benny Gantz, Israëlisch minister van Defensie © EPA

Israël bestempelt zes Palestijnse ngo's als terreurorganisaties

De Israëlische minister van Defensie Benny Gantz heeft zes Palestijnse ngo’s tot terreurorganisaties verklaard. De niet-gouvernementele organisaties, waaronder de mensenrechtenorganisatie Al-Haq en de vereniging voor gevangenen Addamee, hebben banden met het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP), zo klinkt het vandaag in een mededeling.

4 reacties

 • wim CLAES

  1 maand geleden
  Israël deugt niet, maar sommige Palestijnen nog minder. Mocht België voor elke misdaad door een migrant een f16 sturen om zijn thuisland te bombarderen, waren onze f16s al 25 jaar versleten.maar omdat het maatjes zijn met de USA mogen ze alles. Doch hier hebben ze overschot van gelijk.
 • Peter Rouchet

  1 maand geleden
  Hoogtijd dat men hier ook eens grote kuis houd tussen die mensen smokkelaars! Geen subsidies dat soort organisaties!
 • Danny De paepe

  1 maand geleden
  Is het niet een terreurbeweging, die anderen in discrediet wil brengen?
 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Israël heeft in deze weer eens groot gelijk. NGO's die een staat steunen die overal bedelt om geld maar in staat is in één week meer raketten af te schieten dan een doorsnee NATO land ooit heeft gehad, is voor mij geen eurocent waard.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.