REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Duizenden Palestijnen demonstreren tegen annexatie door Israël

Ongeveer een week voor de mogelijke aankondiging van Israël dat het delen van de bezette Westelijke Jordaanoever gaat annexeren, hebben Palestijnen geprotesteerd tegen het beleid van Israël. Ondanks een recente sterke stijging van het aantal coronabesmettingen in de regio waren vandaag duizenden demonstranten op de been in Jericho op de Westelijke Jordaanoever.

2 reacties

 • franky van damme

  11 maanden geleden
  Ik geef het misschien niet graag toe maar de Palestijnen hebben gelijk. Ze hebben recht op hun land omdat het gewoon van hun is.
 • Alex De Meester

  11 maanden geleden
  Ze hebben keer op keer elke compromis afgewezen. Nu krijgen ze de feiten op de neus gedrukt. Wil je niet onderhandelen en opofferingen maken? Dan worden de keuzes gewoon voor jullie gemaakt.
 1. Israël sluit viszone Gazastrook na Palestijnse protesten
  2

  Israël sluit viszone Gazastrook na Palestijn­se protesten

  De Israëlische autoriteiten hebben zondag besloten om het visgebied bij de Gazastrook te sluiten, nadat Palestijnse demonstranten eerder op de dag brandgevaarlijke ballonnen zouden hebben opgelaten. De ballonnen hebben volgens de brandweer tot 39 vuren geleid. Israël heeft de economische maatregel al vaker ingezet wanneer zij vanuit de lucht werden aangevallen door Palestijnen. In april werd de viszone nog afgesloten nadat er meerdere raketaanvallen vanuit Gaza op Israël werden uitgevoerd.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar