AP
Volledig scherm
© AP

Trump geeft leger 30 dagen om plan tegen Islamitische Staat uit te werken

Verenigde StatenDe Amerikaanse president heeft gisteren het leger de opdracht gegeven om een nieuw plan in te dienen om Islamitische Staat (IS) te verslaan.

 1. Iran laat nu ook geen Amerikanen meer binnen: "Moslimban is een belediging voor ons volk"

  Iran laat nu ook geen Amerikanen meer binnen: "Moslimban is een belediging voor ons volk"

  Na het Amerikaanse inreisverbod voor Iraniërs laat de Islamitische Republiek van haar kant geen Amerikanen het land meer binnen. Dat deelde het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag in Teheran mee, aldus het persagentschap IRNA. "De moslimban is een belediging voor het Iraanse volk", schreef het ministerie. "Hoewel Iran het Amerikaanse volk erg apprecieert, moet ook Teheran op politiek, juridisch en diplomatiek vlak reageren." Brussels Airlines moest voorlopig nog geen mensen weigeren, maar houdt de situatie scherp in de gaten. "Als we zo'n passagier meenemen, zijn we verplicht die met een eigen vlucht terug naar Brussel te vervoeren en riskeren we een zware boete."
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.