AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

IS-seksshops, prostitutie en expliciete berichten: onderzoekster verzamelt getuigenissen over seks in het kalifaat

Seksshops in het kalifaat? Niet meteen wat je verwacht, maar ze waren er wel degelijk. Dat blijkt uit getuigenissen die onderzoekster Marion van San verzamelde. “’Het lijkt wel alsof we in een groot bordeel geleefd hebben’, zei één van de IS-vrouwen me.”

12 reacties

 • Simone Cornelis

  2 jaar geleden
  En onze politici blijven de andere kant uitkijken en zeggen dat het zo'n vaart niet zal lopen. Moeten we de witte ballonnen, de teddy beertjes en de kaarsjes al klaar houden als dat tuig gerepatrieerd gaat worden?
 • carmen Van de casteele

  2 jaar geleden
  Daar is toch niemand van geschrokken? Ik in ieder geval niet, als het in hun kraam past mogen ze sex hebben, zelfs met ongelovigen. Want het is die vrouw haar fout dat zij in de verleiding gekomen zijn.Wat een hypocrisie!!!! Die mannnen moeten zich toch af en toe kunnen ontspannen, na al die moorden die ze moeten plegen hebben tegen over de ongelovigen!!!
 • Jef Denijs

  2 jaar geleden
  De koran heeft blijkbaar duizenden interpretaties. Maar ja, welke godsdienst niet, de top doet wat ze wil, terwijl de gelovigen de daver op het lijf gejaagd wordt om in de pas te blijven lopen.
 • Anne Kastelijns

  2 jaar geleden
  Verschieten jullie daarvan? Het zijn de grootste huichelaars die in het geheim de grootste misdaden begaan zowel tegenover vrouwen als kinderen.
 • Rik Duyvejonck

  2 jaar geleden
  Alst in hun kraam past dan is alles goed. De hypocrieten! Tegen het westen maar wel hun uitkering ontvangen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.