rv
Volledig scherm
© rv

IS-leider noemt Belg als gesneuveld kopstuk

Abu Bakr al-Baghdadi, leider van terreurorganisatie Islamitische Staat, is te zien op videobeelden die door Al-Furqan, het persagentschap van IS, gedeeld werden op de app Telegram. Het is van juli 2014 geleden dat al-Baghdadi op videobeelden te zien was. Vorige zomer publiceerde IS wel nog een speech van de leider. In de nieuwe toespraak noemt al-Baghdadi een Belg als één van de gesneuvelde kopstukken van de terreurgroep. 

50 reacties

 • Sobek Wessels

  2 jaar geleden
  Er bestaan Snipers die iemand van op 2km kunnen uitschakelen , hoe is het dan nog mogelijk dat zulke zotten blijven rondlopen , net als de vele dictators in de wereld ?? Omdat Landen als de VS , Israel , Rusland , China dit toe laten en zelfs zulke Organisatie's als Al Qaida , IS creëren om andere landen te destabiliseren !
 • Jan Baroen

  2 jaar geleden
  Waarom beelden van een persagentschap van IS overnemen en de wereld insturen? Geen aandacht aan besteden, gewoon doodzwijgen en negeren.
 • Pierre Verpoorten

  2 jaar geleden
  De leider van International Satan heeft gesproken.
 • Inez Rombouts

  2 jaar geleden
  De laatste zin is er teveel aan .
 • Luc Cuypers

  2 jaar geleden
  Onlangs had ik gelezen : "Het laatste bolwerk van IS vernietigd" …..??
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).