Joram van Klaveren gold als een van de belangrijkste PVV-Tweede Kamerleden. Van Klaveren komt uit een protestants-christelijk nest en heeft godsdienstwetenschappen gestudeerd.
Volledig scherm
Joram van Klaveren gold als een van de belangrijkste PVV-Tweede Kamerleden. Van Klaveren komt uit een protestants-christelijk nest en heeft godsdienstwetenschappen gestudeerd. © ANP

Voormalige rechterhand van Geert Wilders bekeert zich tot de islam

IslamHet mag ideologisch zo ongeveer de grootst mogelijke kloof zijn om te overbruggen, maar toch gebeurt het: Joram van Klaveren, voormalig PVV-politicus en rechterhand van Geert Wilders, bekeert zich tot de islam. Dat meldt hij in Nederlandse media. “Ik krijg opeens vragen als: haat je nu homo’s? Ga je nu ook naar Syrië?”

39 reacties

 • Steven Verhelst

  2 jaar geleden
  Top man
 • Leo Duym

  2 jaar geleden
  Het is als iemand die strijdt tegen drugs en zich begeeft onder drugverslaafden, maar uiteindelijk zelf in de verleiding komt om drugs te gebruiken. Gelukkig staan tegenover deze ene man duizenden ex-islamieten die hun paardenkleppen afgezet hebben. Zoek op: Kritische aantekeningen bij de Koran. dr.Godfried-Willem Raes Zoek op: Zestien goede redenen om de islam te verlaten
 • Jean Vermote

  2 jaar geleden
  Geloof in wat je wil maar laat de mensen die er niet in geloven met rust. En dat kunnen velen niet, dan begint de verdrukking en de verplichting in iets te geloven wat je niet wil.
 • Bert Boedts

  2 jaar geleden
  achmed el saloufi , u bent tenminste een weldenkend mens ,we worden geboren en we sterven ,en daartussen moet men proberen zo goed mogelijk naar EIGEN normen te leven ,al de rest ,welk geloof dan ook ,dient om de mens onder duim te houden en is opium voor het volk ,er is geen hemel ,geen maagden ,er is hier en nu en voor de rest niks
 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  Islaam is niet het probleem iedereen geloofd wat hij wilt maar doet gewoon mee in de samenleving zijn geloof beleid hij in privékring zonder anderen of de maatschappij daarmee op te zadelen.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!