Syriëstrijder Brian De Mulder wil geen contact meer met familie

De Antwerpse tiener Brian De Mulder heeft in een mailbericht aan zijn familie van zich laten horen. In de mail schrijft De Mulder dat hij boos is en geen contact meer wil, meldt De Standaard.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Leider wereldwijde Sharia-beweging: "België speelt met vuur"

  Leider wereldwij­de Sha­ria-beweging: "België speelt met vuur"

  "De moslims in België zijn brave mensen, maar met dit soort acties en met al die verboden op klederdracht en sluiers, krijgen die mensen het signaal: jullie voeren echt strijd tegen de islam! En wij zien jullie nog steeds als onze vriendelijke buren? Je mag niet met vuur spelen." Dat zegt sjeik Omar Bakri Mohammed, de geestelijke leider van de wereldwijde Sharia-beweging, vanavond in een interview met het actualiteitenmagazine Telefacts op vtm.