De man werd opgepakt omdat hij samen met zijn vrouwelijke collega had ontbeten.
Volledig scherm
De man werd opgepakt omdat hij samen met zijn vrouwelijke collega had ontbeten. © videostill

Saoedi-Arabië arresteert man wegens onschuldig ontbijtfilmpje

De Saoedische autoriteiten hebben een Egyptische hotelmedewerker opgepakt, nadat op Twitter een video circuleerde waarin hij het ontbijt deelde met een vrouwelijke collega. De vrouw, die volledig gesluierd is, is van Saoedische afkomst. Zij mogen in het land volgens de wet echter niet samen in dezelfde ruimte zitten. 

109 reacties

 • WILFRIED DE WILDE

  3 jaar geleden
  Dit is toch geen reden om te zagen: iedere cultuur heeft zo zijn eigenaardigheden. Als je kiest voor een multicultuur kan het echt geen kwaad om een beetje verdraagzamer te zijn.
 • Wouters Lena

  3 jaar geleden
  André Cottenie ik denk juist het zelfde. Dat de openbare aanklager dat hier ook eens beslist, liever vandaag dan morgen.
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Jemen, eigendommen kopen vooral in de UK, moskee's financieren overal. Wapentransacties. Onderbetaald en uitgebuit buitenlands werkvolk, ...Saoudi-Arabië is iedereens beste vriend. En ze weten het. De grenzen moeten niet alleen gesloten worden door transillegalen maar voor VEEL MEER.
 • Hendrik Goris

  3 jaar geleden
  Ik vind dat ook juist dat men ..."buitenlanders opriep om zich aan de wetten van het koninkrijk te houden en de waarden en tradities van het land te respecteren." Maar dan wel op ons land toegepast!
 • eric maier

  3 jaar geleden
  wat was weer het geloof van verdraagzaamheid ? Want het is daardoor dat ze er absurde regeltjes op nahouden.