'Guerre de France' prijkt bovenaan op de website van de groep, die zich l'Action des forces opérationnelles (AFO) noemt.
Volledig scherm
'Guerre de France' prijkt bovenaan op de website van de groep, die zich l'Action des forces opérationnelles (AFO) noemt. © RV

Politie rolt Franse terreurgroep op die aanslagen op moslims wil plegen

De Franse antiterreurpolitie heeft een rechts-radicale terreurgroep opgerold die aanslagen op moslims wilde plegen. Zaterdag verrichtte de politie tien arrestaties in heel Frankrijk, zo melden Franse tv-zenders.

32 reacties

 • Gaston Miar

  3 jaar geleden
  Als de politiek het niet doet, dan moet de bevolking het toch zelf doen?
 • Jean-Pierre Vercruysse

  3 jaar geleden
  Dit is het resultaat wanneer de autoriteiten de zaken niet of niet goed behandelen! Het resultaat is dat een aantal burgers het recht in eigen handen gaan nemen. Dat hebben we in andere landen ook al gezien!! Laten we dit als een les aannemen voor de politiekers en autoriteiten. Het risico is dat anderen en meer andere groepen dit voorbeeld gaan volgen. We riskeren in een "anarchie" terecht komen, wat ook geen oplossing is!i
 • Roberts Jones

  3 jaar geleden
  Jammer. Volgende keer lukt het wel. En wanneer het in Parijs regent, gaat het in Brussel ook regenen.
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Nu wordt zelfbescherming al bestempeld als terrorisme!Wij mogen ons dus duidelijk níet beschermen tegen islam terreur en de overheid weigert ons te beschermen!
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Toch overduidelijk dat islam terroristen beschermd worden,zelfs veroordeelden worden losgelaten en dat in heel europa.Niemand kan nog ontkennen dat de politiek weigert om eigen bevolking te beschermen en als wij het werk vd politie overnemen, moegetergd,dan wordt dit met alle middelen bestreden.Stapje dichter bij nwo, islamisering en politiestaat, enkel voor eigen bevolking..boontje komt toch om zn loontje, onvermijdelijk.
 1. "Ik zette baby's op de wereld om van hen moordenaars te maken": Britse IS-bruid vertelt waarom ze radicaliseerde
  IS

  "Ik zette baby's op de wereld om van hen moorde­naars te maken": Britse IS-bruid vertelt waarom ze radicali­seer­de

  Tania Georgelas was getrouwd met een van de leiders van terreurgroep Islamitische Staat. In een interview met 'The Atlantic' doet de 33-jarige vrouw uit de doeken waarom ze radicaliseerde, maar uiteindelijk toch wegvluchtte uit Syrië. "Ik zette kinderen op de wereld met maar één doel: ze moesten moslims en heilige strijders worden. Het was onze droom om een eigen lapje grond te hebben, een gezin te stichten en onze zonen op te leiden tot moordenaars voor de jihad." Nu woont de vrouw in Dallas, heeft ze een nieuwe relatie met een IT'er en bezoekt ze vaak een unitarische kerk. Maar de vraag blijft: valt ze wel te vertrouwen?