Moslims bidden normaal vijf keer per dag in de richting van Mekka.
Volledig scherm
Moslims bidden normaal vijf keer per dag in de richting van Mekka. © Getty Images/iStockphoto

Gelovigen in Turkse moskee bidden bijna 40 jaar in verkeerde richting

IslamMoslims van een stadje in Turkije hebben ontdekt dat ze al meer dan 37 jaar in de verkeerde richting bidden. Moslims bidden vijf keer per dag in de richting van Mekka. De nieuwe imam ontdekte echter een foutje in het ontwerp van de moskee. 

80 reacties

 • Leo Peeters

  4 jaar geleden
  Valentino Fabionara zegt: 'Al eeuwen en eeuwen worden in jullie kerken kinderen misbruikt door jullie priesters die nooit mogen trouwen - Dat uit de mond van iemand die zweert bij de woorden van een pedofiele ‘Godsgezant’. Kijk met welk hypocriete, leugenachtige uitleg men dat feit van tafel veegt; zoek op: Is het waar dat Aisha 8 à 9 jaar was toen ze met de Profeet Mohammed, vrede zij met hem, werd gehuwd?
 • Geert Vaelen

  4 jaar geleden
  Alsof de richting enig verschil maakt. Je zal er niet van doodgaan, zelfs al bid je achterstevoren of ondersteboven. Goden bestaan niet, anders zag de wereld er beter uit zonder al dat racisme, terreur, moorden, diefstallen, enz... Tenzij je natuurlijk je godsdienstboekje interpreteert zodat criminele feiten gewenst zijn door je God, maar dan ben je een uil dat je zulke dingen volgt. Wat je zelf niet graag hebt, doe dat een ander niet aan. Beste regel om het goede te doen.
 • Fons Dewaele

  4 jaar geleden
  om hier te kunnen provoceren van ons sociaal stelsel hebben ze de richting toch gevonden, raar, dat is dan weer niet verkeerd, Maar hun tijd verspillen om 5 x met hun gat naar boven gericht dat kunnen ze dan niet in de juiste richting.
 • Donald Borremans

  4 jaar geleden
  om hier te komen provoceren kennen ze precies wel de richting ...
 • Paul van de velde

  4 jaar geleden
  Het verschil in een god en een politieker is dat de politieker denkt dat hij god is, alhoewel god niet bestaat.