Fouad Belkacem
Volledig scherm
Fouad Belkacem © PHOTO_NEWS

Belkacem en Sharia4Belgium kicken op controverse

Fouad Belkacem, de woordvoerder van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium die vanochtend thuis werd opgepakt, schuwt de controverse niet. De voorbije jaren plaatste Belkacem verschillende filmpjes op YouTube waarin hij de moslims superieur noemde en hen opriep om de ongelovigen, de niet-moslims, te bestrijden.

 1. Belkacem (Sharia4Belgium) opgepakt wegens inbreuk op antidiscriminatiewet
  Update

  Belkacem (Sharia4Belgium) opgepakt wegens inbreuk op antidiscri­mi­na­tie­wet

  Fouad Belkacem (30), woordvoerder van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium, is na zijn arrestatie deze ochtend nu ook door de onderzoeksrechter in Antwerpen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een inbreuk te hebben gepleegd op de zogenaamde antidiscriminatiewet. Het Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding (CGKR) heeft intussen een nieuwe klacht ingediend tegen Belkacem.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.