Ian Wilson met zijn partner Tracey, zoon Anthony en dochters Marie en Susan (rechts).
Volledig scherm
Ian Wilson met zijn partner Tracey, zoon Anthony en dochters Marie en Susan (rechts). © Facebook

Meisje (9) boekt droomtrip naar Disneyland nadat ze paswoord van papa's PayPal raadde

Haar papa lag te slapen toen de Britse negenjarige Susan voor zichzelf een droomreis naar Disneyland Parijs boekte. Ze reserveerde, enkel voor zichzelf, vluchten en hotelaccommodatie, naast een vipbezoek aan de Eiffeltoren en inkomkaartjes voor Disneyland. Ze slaagde daarin nadat ze papa's paswoord voor betaaldienst Paypal had geraden. Prompt was papa ruim 1.100 euro kwijt.

 1. VS-ambassadeur zegt bereid te zijn tot "onvoorwaardelijke" onderhandelingen met Iran

  VS-ambassa­deur zegt bereid te zijn tot "onvoor­waar­de­lij­ke" onderhande­lin­gen met Iran

  Na de raketaanvallen van Iran op twee Amerikaans-Iraakse legerbasissen, hebben de Amerikanen hun aanbod tot een gesprek met Iran hernieuwd. “We zijn bereid tot ernstige, onvoorwaardelijke onderhandelingen met Iran”, schreef de Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Kelly Craft, in een brief aan de VN-Veiligheidsraad. Doel van mogelijke onderhandelingen zou zijn om verdere risico’s voor de internationale vrede en veiligheid te vermijden, net als een verdere escalatie door Iran.
 1. 176 doden bij vliegtuigcrash in Iran, Oekraïense president wil “verantwoordelijken voor catastrofe” vinden
  Play

  176 doden bij vliegtuig­crash in Iran, Oekraïense president wil “verant­woor­de­lij­ken voor catastrofe” vinden

  In Iran is een vliegtuig van een Oekraïense luchtvaartmaatschappij neergestort vlak na het opstijgen in Teheran. Het toestel was onderweg naar Kiev. Niemand heeft de crash overleefd. Aan boord waren 176 inzittenden, bevestigt Ukraine International Airlines. Onder de slachtoffers zijn onder meer Iraniërs, Canadezen en Oekraïners. De oorzaak van de crash is officieel nog niet bekend en Iran weigert de zwarte dozen over te maken aan Boeing of de VS. De luchtvaartmaatschappij schort in elk geval alle vluchten naar Teheran op.