De Iraanse president Hassan Rouhani.
Volledig scherm
De Iraanse president Hassan Rouhani. © AFP

“Iran overweegt moordaanslag op Amerikaanse ambassadeur”

De Iraanse regering overweegt een moordaanslag op de Amerikaanse ambassadeur in Zuid-Afrika. Dat zou blijken uit Amerikaanse inlichtingenrapporten, meldt nieuwssite Politico op basis van een ingewijde en iemand die de inlichtingen heeft gezien.

7 reacties

 • Guy Marien

  1 jaar geleden
  De Amerikaanse inlichtingen diensten. Waren zij het niet dat "bewijzen"hadden dat Irak vernietigings wapens zou hebben?
 • thierry bollaert

  1 jaar geleden
  in al die ambassades wordt toch wereldwijd complotten en spionnen gestationeerd.en dit kan allemaal onder het motto van diplomatieke onschendbaarheid.dit moet dringend herzien worden.
 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Wat zal de regering Trump nog uitvinden om Iran in de verdrukking te duwen en dan zijn er nog die beweren dat TRUMPY geen oorlog wil hij zou maar al te graag aan de grote rijkdom van olie geraken
 • Jean Vangronsvelt

  1 jaar geleden
  Dat Iran maar oppast ,anders wordt het met de grond gelijk gemaakt. Spijtig voor de vele goede mensen die daar wonen.
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  En dat 'vermoeden' zet men in de krant. Ik dacht dat zoiets toch geheim gehouden wordt.
 1. Canadese rechter: neerhalen Boeing boven Iran is terreurdaad

  Canadese rechter: neerhalen Boeing boven Iran is terreur­daad

  Het neerhalen van vlucht PS752 van Ukraine International Airlines boven Iran begin vorig jaar was een terreurdaad. Dat heeft een Canadese rechtbank geoordeeld. De rechtbank effent daarmee de weg voor een schadevergoeding voor de nabestaanden. Het hoogste gerechtshof van de Canadese deelstaat Ontario oordeelde dat de twee raketaanvallen op het passagiersvliegtuig, vlak na vertrek uit Teheran op 8 januari 2020, "met opzet waren".
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).