De site in Natanz
Volledig scherm
De site in Natanz © REUTERS

“Iran heeft geavanceerde centrifuges voor verrijking uranium opgestart”

Iran is begonnen met het opstarten van de "geavanceerde centrifuges" voor de verrijking van uranium in een fabriek in Natanz, in het centrum van het land. Dat meldt het Internationaal Atoomenergieagentschap vandaag.

4 reacties

 • Ronald Van Ee

  1 jaar geleden
  Op het juiste moment om  Trump nog de kans te geven om toch nog een aanval te laten uitvoeren !en wat met de president als het land in oorlog is ?gaat dan de overgang van president nog door ,of blijft hij aan tot de oorlog ten einde is ?
 • DAVID VAN LAER

  1 jaar geleden
  Hoog tijd om terug rond de tafel te gaan zitten, vandaag of morgen sturen ze weer een paar f16 vanuit Israël. Die daarbij weeral het internationaal recht overtreden, maar dat vind iedereen hier normaal. Stel u voor dat morgen de chinezen of russen het zelfde hier doen. En de rest van de wereld vind dat normaal en laat begaan, goed gezind gaan wij hier dan ook niet zijn. 
 • Michel Jacobs

  1 jaar geleden
  Geen probleem, in Tel Aviv hebben ze uitstekend materiaal om dat op te lossen.Lang gaat dat niet duren.
 • Gust Melaerts

  1 jaar geleden
  Dan zullen de Israëli dat snel oplossen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.