Archiefbeeld van leden van de Kataib Hezbollah in Syrië.
Volledig scherm
Archiefbeeld van leden van de Kataib Hezbollah in Syrië. © EPA

Verenigde Staten voeren luchtaanvallen op milities in Syrië en Irak uit

Door luchtaanvallen van de VS op milities van de sjiitische Kataib Hezbollah in Irak en Syrië zijn diverse strijders om het leven gekomen. De aanvallen werden waarschijnlijk uitgevoerd met drones.

0 reacties

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Woedende betogers vallen Iraanse consulaat in Irak aan

  Woedende betogers vallen Iraanse consulaat in Irak aan

  Woedende betogers hebben zondagavond in de Iraakse stad Karbala het Iraanse consulaat proberen te bestormen en daarbij verschillende controleposten in brand gestoken. De veiligheidsdiensten schoten volgens ooggetuigen met scherp om de betogers uiteen te drijven. Zeker tien personen raakten gewond. Op sociale media was op video’s te zien hoe delen van de ingang van het consulaat in brand stonden. Een officiële reactie op de aanval kwam er zondagavond niet.