De Nederlandse Annegien Schilling verdween twee jaar geleden plotseling van Instagram, maar heeft in de tussentijd niet stil gezeten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nederlandse Annegien Schilling verdween twee jaar geleden plotseling van Instagram, maar heeft in de tussentijd niet stil gezeten. © Angeliek de Jonge

Ze had meer likes dan Beyoncé, nu houdt Annegien (20) haar foto’s voor zichzelf

InstagramInstagramfenomeen Annegien Schilling (20, @Fetching_tigerss) kreeg soms meer likes op een post dan superster Beyoncé. Totdat de Nederlandse in 2018 ineens stopte met haar account. “Ik voelde mij niet meer zo thuis in het social media-wereldje.”

 1. Apple beschuldigt Facebook van gebrek aan respect voor privacy van gebruikers

  Apple beschul­digt Facebook van gebrek aan respect voor privacy van gebruikers

  Apple en Facebook ruziën over hun privacybeleid. Apps gaan in het nieuwe besturingssysteem iOS 14 van Apple -dat begin volgend jaar wordt gelanceerd- uitdrukkelijk toestemming moeten vragen aan gebruikers om hun surfgedrag te mogen volgen en zo gericht advertenties te kunnen verspreiden. Dat is een streep door de rekening van het businessmodel van Facebook, dat op zijn beurt de fabrikant van de iPhone beschuldigt van machtsmisbruik.
 2. Als Trump niet opnieuw verkozen wordt, zal Twitter hem geen ‘speciale behandeling’ meer geven

  Als Trump niet opnieuw verkozen wordt, zal Twitter hem geen ‘speciale behande­ling’ meer geven

  Donald Trump zou in januari meer kunnen verliezen dan alleen het presidentschap. Twitter heeft immers bevestigd dat als Trump zijn ambt verliest, hij niet langer een ‘speciale behandeling’ zal krijgen als “nieuwswaardig individueel”. Wat dat betekent? In plaats van zijn berichten af te schermen of er een waarschuwing bij te plaatsen, kan zijn volledige profiel geblokkeerd of zelfs verwijderd worden na het schenden van de Twitterregels.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door