Facebook en Whatsapp op een mobiele telefoon.
Volledig scherm
Facebook en Whatsapp op een mobiele telefoon. © ANP

WhatsApp lijkt functie te krijgen voor berichten die na 24 uur verdwijnen

Chatapp WhatsApp lijkt een functie te krijgen om berichten na 24 uur automatisch te laten verdwijnen. Dat meldt Tweakers. WhatsApp heeft al verdwijnende berichten, maar die gaan pas weg na zeven dagen. Facebook heeft de optie zelf nog niet aangekondigd.

4 reacties

 • karl Moeremans

  2 weken geleden
  En dan hopen dat gebruikers zo naïef zijn om te geloven dat de "verdwijnende" berichten ook effectief verdwijnen.. laat jullie niet in de luren leggen, de berichten zullen allemaal netjes opgeslagen worden. WhatsApp is van zijn voetstuk gevallen, iedereen heeft intussen door het ook daar zoals bij alle andere facebook diensten een pure spionage app geworden is. Privacy nul komma nul..
 • Cees Hussen

  2 weken geleden
  Is wel wat voor te zeggen het kan voor sommige berichten wel eens nuttig maar ook nadelig dus maar 7 dagen lijkt mij het beste
 • Alfons Hendrickx

  2 weken geleden
  Goed voor criminelen
 • Stefanie van Dijk

  2 weken geleden
  Zit ik niet op te wachten
 1. HLN DOC. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven op social media: “Meer dan 1.000 euro verloren, al had het veel erger kunnen zijn”
  PREMIUM
  46

  HLN DOC. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven op social media: “Meer dan 1.000 euro verloren, al had het veel erger kunnen zijn”

  Slapend rijk worden vanop een tropisch eiland, wie wil dat nu niet? Wel, dagelijks krijgen honderden Belgische jongeren van influencers te horen dat een opleiding in online trading en cryptocurrency dé manier is om die droom werkelijkheid te laten worden. Al zijn die beloftes met een grote korrel zout te nemen. HLN infiltreerde maandenlang bij een multi-level marketingbedrijf, dat zelfs minderjarigen aan het lijntje houdt. Zo ook de 16-jarige Jesse*: “Ze hebben ingespeeld op mijn motivatie om geld te verdienen, maar uiteindelijk heb ik meer dan 1.000 euro verloren.”
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

iHLN