.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

Wat is Bullchat? De online chatroom met een erg kwalijke reputatie

Na de zaak-Guy Van Sande wordt de Vlaamse tv-wereld opnieuw opgeschrikt door een pedofilie-affaire. Een acteur die in diverse jeugdfeuilletons te zien is, zou via de datingsite Bullchat minderjarigen hebben gelokt. Maar wat is Bullchat juist, waar de man erg actief op was? “Bullchat is als een dancing zonder deurbeleid.”

10 reacties

 • ronny billen

  5 maanden geleden
  ik geraakt niet meet in bullchat en hoe komt dat
 • Chris Hom

  1 jaar geleden
  De anonimiteit van daders geeft hen een gevoel van veiligheid om schunnigheden te doen. De bereikbaarheid door een eenvoudige muisklik en in een enorme" visvijver vol vis" terecht te komen, is waarschijnlijk een ware kermis voor dergelijke individuen. Er wordt veel te weinig gedaan door de officiële instanties om kinderen/jongeren te beschermen tegen dergelijke "roofdieren". Pedofilie is verschrikkelijk en elk potentieel slachtoffer dat "gered" wordt, is een goede zaak. Vervolgen en opsluiten !
 • marc demeulenaere

  1 jaar geleden
  Gewoon maken dat enkel meerderjarige op dergelijke sites zich kunnen aanmelden en dan voorkom je al veel
 • Ronny Van Loock

  1 jaar geleden
  Toch fijn en cool eh al die rotte verdomde zgn online sociale media? Is het niet om te pesten, haat uit te dragen, te stalken of … dan is het om mensen (en dan vooral kinderen of kwetsbaren) te bedriegen, om de tuin te leiden of uit te buiten! Heb een voorstel: investeer/subsidieer een keer in een “echte” taskforce (ipv in witte of blauwe politieke konijnen) die wettelijk de macht hebben om zulke smeerlapperij direct van het net te halen en oprichters te vervolgen!
 • Peter Buyck

  1 jaar geleden
  Omdat, beste Kris Vos, de politie een totaalbeeld wil. Men wil de dader maar ook zijn vrienden (of nog: zijn klanten en leveranciers) in beeld brengen ipv druppelsgewijs. Door die journalist wordt deze chatroom nu gemeden door de pedofielen gaan ze zich ergens anders nestelen. En dus... waar de politie mee bezig was, moet ze nu opnieuw op jacht misschien zaten ze net klaar om na observatie en arrestatie een véél grotere slag te slaan.