.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

Wat is Bullchat? De online chatroom met een erg kwalijke reputatie

Na de zaak-Guy Van Sande wordt de Vlaamse tv-wereld opnieuw opgeschrikt door een pedofilie-affaire. Een acteur die in diverse jeugdfeuilletons te zien is, zou via de datingsite Bullchat minderjarigen hebben gelokt. Maar wat is Bullchat juist, waar de man erg actief op was? “Bullchat is als een dancing zonder deurbeleid.”

9 reacties

 • Chris Hom

  2 maanden geleden
  De anonimiteit van daders geeft hen een gevoel van veiligheid om schunnigheden te doen. De bereikbaarheid door een eenvoudige muisklik en in een enorme" visvijver vol vis" terecht te komen, is waarschijnlijk een ware kermis voor dergelijke individuen. Er wordt veel te weinig gedaan door de officiële instanties om kinderen/jongeren te beschermen tegen dergelijke "roofdieren". Pedofilie is verschrikkelijk en elk potentieel slachtoffer dat "gered" wordt, is een goede zaak. Vervolgen en opsluiten !
 • marc demeulenaere

  2 maanden geleden
  Gewoon maken dat enkel meerderjarige op dergelijke sites zich kunnen aanmelden en dan voorkom je al veel
 • Ronny Van Loock

  2 maanden geleden
  Toch fijn en cool eh al die rotte verdomde zgn online sociale media? Is het niet om te pesten, haat uit te dragen, te stalken of … dan is het om mensen (en dan vooral kinderen of kwetsbaren) te bedriegen, om de tuin te leiden of uit te buiten! Heb een voorstel: investeer/subsidieer een keer in een “echte” taskforce (ipv in witte of blauwe politieke konijnen) die wettelijk de macht hebben om zulke smeerlapperij direct van het net te halen en oprichters te vervolgen!
 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Omdat, beste Kris Vos, de politie een totaalbeeld wil. Men wil de dader maar ook zijn vrienden (of nog: zijn klanten en leveranciers) in beeld brengen ipv druppelsgewijs. Door die journalist wordt deze chatroom nu gemeden door de pedofielen gaan ze zich ergens anders nestelen. En dus... waar de politie mee bezig was, moet ze nu opnieuw op jacht misschien zaten ze net klaar om na observatie en arrestatie een véél grotere slag te slaan.
 • Joeri Hendriks

  2 maanden geleden
  Politie mag geen uitlokking doen. Zijn teveel gebonden aan regels/ procedures. Dan nog maar te zwijgen van de advocaten die zeer creatief zijn in het verdedigen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Instagram neemt nieuwe maatregelen in strijd tegen haatdragende reacties

  Instagram neemt nieuwe maatrege­len in strijd tegen haatdragen­de reacties

  Het socialemediaplatform Instagram heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om beledigende en racistische reacties tegen te gaan. De nieuwe regels komen er na een golf van haatdragende reacties op enkele Engelse voetballers na de finale van het EK voetbal. Het platform zal inzetten op “strengere waarschuwingen” wanneer personen beledigende comments willen posten. Bovendien komt er een nieuwe functie die gebruikers toelaat om reacties te filteren.

iHLN