Mircea Popescu (1980-2021).
Volledig scherm
Mircea Popescu (1980-2021). © twitter

Vroege bitcoin-verzamelaar (41) verdronken in Costa Rica, mogelijk blijft z’n digitaal vermogen van omgerekend 1 miljard dollar ontoegankelijk

Een Roemeen die als een van de eersten volop in bitcoin investeerde, is maandag voor de kust van Costa Rica verdronken. De niet onomstreden Mircea Popescu (41) laat mogelijk een digitaal bitcoinvermogen van omgerekend 1 miljard dollar na. Of zijn eventuele erfgenamen daar aan kunnen, is nog maar de vraag. Het valt niet uit te sluiten dat de bitcoins ontoegangelijk blijven.

44 reacties

 • Vandeuren Glenn

  1 maand geleden
  Amai, wat een reacties! Als crypto "developer" doet mij hart enorm pijn te moeten lezen dat 90% van jullie het gewoon niet snappen. Crypto is de vervanger van banken, notarissen, stemmingen etc... Wat in hemelsnaam is er bubbel aan als in de toekomst 70% van jullie erdoor zonder werk zullen vallen.?
 • johanneke li

  1 maand geleden
  Grappig! Dat krijg je met onbetrouwbare systemen! Vergeten bitcoin-portefeuilles gaan de schatten van de toekomst worden! Met Gewoon wat tijd en rekenkracht te gebruiken om de code te kraken en dan kunnen schattenjagers aan het geld! Lijkt me duidelijk dat bitcoin ten dode is opgeschreven, een land dat bitcoin in zijn economie toelaat zal zichzelf ten gronde richten!
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Duidelijk weer een negatief artikel over de Bitcoin.
 • Lode Lemmens

  1 maand geleden
  Ieder zichzelf respecterend bedrijf zou de bitcoin moeten weigeren als betalingsmiddel.
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Zo kun je de roverheid een hak zetten goed gedaan

iHLN