Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Vlaamse jongeren zeggen Facebook en klassieke tv-abonnementen steeds vaker vaarwel

Vlaamse jongeren gebruiken Facebook en klassieke tv-abonnementen steeds minder. Dat blijkt vandaag uit de nieuwste digimeter van onderzoekscentrum imec. TikTok en videostreamingplatformen lijken de plek van Facebook en klassieke tv te hebben ingenomen.

 1. Van telecomoperator veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt
  Mijntelco

  Van telecomope­ra­tor veranderen blijkt niet zo makkelijk als het zou moeten: dit kan je doen als het fout loopt

  In de zomer van 2017 riep de overheid Easy Switch in het leven: een overstapdienst waarmee je snel en makkelijk van operator kunt veranderen, bijvoorbeeld omdat je ingaat op een interessanter aanbod. Easy Switch garandeert dat consumenten niet zonder service komen te zitten en dat een overstap geen dubbele facturering oplevert. Alleen: Easy Switch blijkt niet altijd even easy in de praktijk. Mijntelco.be informeert over wat je als consument kan doen als het fout loopt.
 2. Flitsbezorger Gorillas overweegt zich terug te trekken uit Belgische markt

  Flitsbezor­ger Gorillas overweegt zich terug te trekken uit Belgische markt

  Na om en bij een jaar actief te zijn in ons land bekijkt flitsbezorger Gorillas al om ermee te stoppen. Om kosten te besparen bekijkt de startup volgens het Duitse ‘manager magazin’ om de Belgische, Italiaanse, Spaanse en Deense markten te verlaten. Het management van Gorillas België ontkent aan onze redactie dat er een beslissing is genomen. “We zijn momenteel ons portfolio aan het beoordelen en zullen voor de vier landen in kwestie beslissen wat te doen nadat we alle strategische opties hebben geanalyseerd”, zegt PR-baas bij Gorillas Jeroen Vermeer in een reactie aan HLN.