AFP
Volledig scherm
© AFP

Van Zuckplex tot Faceplant: internet gonst van suggesties voor nieuwe naam moederbedrijf Facebook

Internetgebruikers houden zich niet in met suggesties voor de ‘rebranding’ die Facebook zou plannen. Onder andere een nieuwe naam voor het moederbedrijf achter het sociale netwerk staat op het programma, rapporteert The Verge. 

 1. Zelfs na de urenlange panne, de klokkenluidster en alle schandalen blijven we Facebook liken: hoe kan dat? “We zijn toch zo verslaafd”
  PREMIUM

  Zelfs na de urenlange panne, de klokken­luidster en alle schandalen blijven we Facebook liken: hoe kan dat? “We zijn toch zo verslaafd”

  Een technische fout waardoor Facebook uitvalt, veroorzaakt enkele miljarden verlies én een pak imagoschade: het is slechts een rimpel in het water, want Facebook vaart als een onverwoestbare tanker verder. “Een speldenprik”, zegt prof Lieven De Marez. Geen schandaal krijgt Zuckerbergs imperium klein, geen panne jaagt een gebruiker of adverteerder weg. “We zijn allemaal verslaafd”.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.