AP
Volledig scherm
© AP

Twitter verwijdert duizenden accounts van controversiële QAnon-beweging

Twitter heeft duizenden accounts verwijderd die materiaal verspreiden van de QAnon-beweging. Aanhangers van die groep denken dat leden van de Amerikaanse elite betrokken zijn bij een complot tegen president Donald Trump. Ze hebben ook politieke tegenstanders van Trump lastiggevallen via sociale media.

0 reacties

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Luikse Facebookgebruiker voor assisenhof wegens bedreigingen naar vrouwen toe: 12 maanden met uitstel in derde 'drukpersmisdrijf' sinds WOII
  LUIK
  2

  Luikse Facebookge­brui­ker voor assisenhof wegens bedreigin­gen naar vrouwen toe: 12 maanden met uitstel in derde 'drukpers­mis­drijf' sinds WOII

  Het hof van assisen van Luik heeft de 34-jarige Sami Haenen woensdag veroordeeld tot een celstraf van 12 maanden met uitstel voor de rest van zijn voorlopige hechtenis. Eerder op de dag was de zelfverklaarde ‘incel’ schuldig bevonden aan een 'drukpersmisdrijf’ en bedreiging. Het was nog maar de derde keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat een 'drukpersmisdrijf’ in ons land in een assisenproces eindigde.

iHLN