Marjorie Taylor Greene, een extreemrechts lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, draagt een mondkapje met de tekst 'gecensureerd'.
Volledig scherm
Marjorie Taylor Greene, een extreemrechts lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, draagt een mondkapje met de tekst 'gecensureerd'. © REUTERS

Twitter schort ook account van extreemrechts Republikeins Congreslid tijdelijk op

Socialenetwerksite Twitter heeft zondag tijdelijk het account opgeschort van Marjorie Taylor Greene, een extreemrechts lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Ze zou de regels rond de integriteit van het platform geschonden hebben. 

 1. Kregen bestormers van Capitool hulp van binnenuit? Veel aanwijzingen, (voorlopig) weinig bewijzen

  Kregen bestormers van Capitool hulp van binnenuit? Veel aanwijzin­gen, (voorlopig) weinig bewijzen

  Een week na de bestorming van het Capitool zijn er nog altijd meer vragen dan antwoorden over de vraag of de opstandelingen mogelijk werden geholpen door de aanwezige politie of zelfs politici en andere bondgenoten binnen het Capitool. Minstens één demonstrant heeft gezegd dat hij samen met drie Republikeinen uit het Huis van Afgevaardigden de rally voor de aanval coördineerde. Dat meldt CNN.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 3. Is er nog meer op til? Nieuwe details onthullen huiveringwekkende plannen van bestormers Capitool: “Ik jaag Pelosi een kogel door de kop”
  PREMIUM

  Is er nog meer op til? Nieuwe details onthullen huivering­wek­ken­de plannen van bestormers Capitool: “Ik jaag Pelosi een kogel door de kop”

  De bestorming van het Amerikaanse parlement, die woensdag vijf doden eiste, had veel erger kunnen aflopen. Huiveringwekkende details in de eerste aanklachten leren dat er plannen waren om politici te gijzelen en te executeren. Lang niet iedereen is gevat en de ontsnapten zweren nu om alsnog toe te slaan tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

iHLN