Volledig scherm

Technici moesten Facebook met de hand heropstarten: zo werd de panne bij Facebook, Instagram en Whatsapp opgelost

Facebook, Instagram en WhatsApp zijn sinds middernacht na een urenlange wereldwijde storing weer bereikbaar. Een van de medewerkers heeft de servers handmatig moeten resetten om het probleem op te lossen. Facebook heeft geen tekenen dat data van gebruikers onbeschermd zijn geweest tijdens de storing. Het bedrijf noemt in een verklaring “defecte configuratie-aanpassingen aan de routers” als de voornaamste oorzaak van de bijna zes uur durende storing, waardoor zo’n 3,5 miljard gebruikers geen toegang meer hadden tot hun sociale media en berichtendiensten.  

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Nog geen 10 procent van de Belgen gebruikt wachtwoordbeheerder: dit is waarom je er best eentje in gebruik neemt
  7

  Nog geen 10 procent van de Belgen gebruikt wachtwoord­be­heer­der: dit is waarom je er best eentje in gebruik neemt

  Vorig jaar gebruikte slechts 7,9 procent van de Belgen een wachtwoordbeheerder om online accounts te beveiligen. Dat is een app waarin je veilig al je wachtwoorden kan opslaan. Daarentegen zegt 54 procent wachtwoorden te memoriseren. Dat blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau iVox in opdracht van Axa Partners en FINN. Nochtans is het gemakkelijk om een wachtwoordbeheerder te gebruiken. In dit artikel geven we enkele tips om ermee te beginnen.

Tech