Er is een algemene storing bij Telenet.
Volledig scherm
Er is een algemene storing bij Telenet. © RV / Belga

Storing bij Telenet: webmail opnieuw beschikbaar

Bij telecombedrijf Telenet wordt alles in het werk gesteld om een grote storing op te lossen. Zowel tv-diensten als de webmaildienst waren vanmiddag getroffen. Dat zegt het bedrijf op Twitter. Veel klanten ondervinden hinder.

92 reacties

 • sabrina vandenheuvel

  4 jaar geleden
  Sinds gisterenavond geen internet meer.wanneer is dit eindelijk opgelost
 • Benedikt (Benny) Sebrechts

  5 jaar geleden
  geraakt nog steeds niet op mijn.webmail het is nu 20 00 uur het zal dan waarschijnlijk toch een grotere panne zijn dan word voorgesteld het gebeurd toch wel veel de laatste maanden dat telenet wegvalt het word toch is stliaan tijd om de kant is tegemoet te komen voor deze panne steeds
 • Monica Roefs

  5 jaar geleden
  ik kan nog altijd niet op mijn mail , nieuw paswoord aan gevraat en nog altijd niet grrrrr dat is nu al zo een 4 dagen !!!!!!!!!
 • Frank De Witte

  5 jaar geleden
  Overal kunnen er storingen voorkomen, de perfectie bestaat nu eenmaal niet, of dat nu Telenet of Proximus is. Van eens geen TV te kunnen kijken of een paar uur geen email kunnen lezen ga je niet dood. Ik heb er alvast geen last van gehad.
 • Donald Deblaere

  5 jaar geleden
  Och, enkele dagen geleden zaten ze hier de klagen over Proximus en nu zijn er die zweren bij Proximus. Van rap vergeten gesproken. Ik heb ten andere nooit problemen gehad met Telenet, uitgezonderd nu dat ik enkele uurtjes geen mail kon versturen. Mijn leven lag gans overhoop daardoor. Luxeklagers. Er zijn veel mensen op de wereld die graag een uurtje weeks mails zouden kunnen sturen.