Logo van Spotify
Volledig scherm
Logo van Spotify © EPA

Spotify Wrapped 2021 is er: zo vind je je persoonlijke eindejaarslijstje terug

In 2021 luisterden de Belgen het meest naar Justin Bieber op muziekstreamingdienst Spotify. Maar je kan ook terugvinden welke artiesten, albums, nummers en podcasts jij het meeste afspeelde dit jaar. Dit is hoe je je Spotify Wrapped 2021 kan bekijken.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Naar deze YouTube-video's keken Belgen het vaakst in 2021
  Play
  iHLN

  Naar deze YouTube-vi­deo's keken Belgen het vaakst in 2021

  Celine & Michiel maakten de meest trending video van 2021 op videoplatform YouTube, blijkt uit een lijst van Google. ‘Het VACCIN lied’, een parodie op ‘Head & Heart’ van Joel Corry en MNEK, deed het daarmee beter dan onder andere een samenvatting van de achtste finale tussen Frankrijk en Zwitserland op het EK voetbal en een video ter afscheid van YouTuber Kastiop. Ook maakte Google een lijst van de meest populaire muziekvideo’s op YouTube in België dit jaar.

iHLN