Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Singapore kiest voor Europese 5G-leveranciers, Huawei loopt contracten mis

De grootste telecomoperatoren in Singapore gaan voor hun 5G-netwerken in zee met Europese bedrijven. Dat is woensdag bekendgemaakt. Het Chinese Huawei, ‘s werelds grootste leverancier van telecomapparatuur waartegen de Verenigde Staten een globale campagne voeren, loopt zo weer contracten mis.

2 reacties

 • johan van bree

  3 jaar geleden
  Het zijn onze Europese bedrijven die het moeten doen niet de Chinese.
 • chris delanghe

  3 jaar geleden
  Ziekmakende rotzooi nadelig en schadelijk voor alle levende wezens. En daarvoor moet je niet terecht bij de onderzoekers die betaald zijn door de industrie en waar onze politiekers ook een mandaat hebben... Zoek het zelf uit en beslis zelf wat je ervan denkt. Het is een fabel te denken dat de overheid ons zal beschermen... ge kunt beter op uzelf vertrouwen. Lees er de vele rapporten maar eens goed over na.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.