AFP
Volledig scherm
© AFP

Rusland dreigt met blokkering Twitter

Rusland dreigt ermee om Twitter over een maand te blokkeren als de Amerikaanse socialemediagigant niet instemt met een eis om verboden inhoud te verwijderen. Dat melden Russische media vandaag onder aanhaling van internetwaakhond Roskomnadzor.

5 reacties

 • Linda Heintjens

  6 maanden geleden
  Hoe vlugger hoe beter.
 • Geert Peeters

  6 maanden geleden
  De sociale mediabedrijven zijn zelfs de grootste beknotters van de vrij meningsuiting; Zonder verantwoording te moeten afleggen censureren ze er maar op los, op een manier die hen het meeste voordeel oplevert. Ze zijn je reinste gif.
 • John Stahl

  6 maanden geleden
  Twitter die bezorgd is over het recht op vrije meningsuiting, na hun eigen massale censuur enkele maanden terug, is hezelfde als een dief die komt klagen dat hij bestolen werd. Koekje van eigen deeg! En veel van de accounts die ze geblokkeerd hebben zijn overgestapt naar andere platforms.
 • Jef Nagels

  6 maanden geleden
  Wat een klucht: Twitter die opkomt voor de vrije meningsuiting, terwijl ze zelf de vorige VS-president eraf gegooid hebben. Vrije meningsuiting is voor hen wel héél eenzijdig.
 • Freddie Lamers

  6 maanden geleden
  Kijk, dat noemen ze nou een koekje van eigen deeg.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

iHLN