Volledig scherm
© European Press Agency (EPA)

Regering Trump geeft juridische strijd met TikTok niet op

De regering van president Donald Trump geeft haar juridische strijd met de Chinese app TikTok niet op. De overheid heeft vandaag officieel beroep aangetekend tegen een gerechtelijke beslissing in het voordeel van TikTok van eerder deze maand.

 1. Gloria Boateng ging van TikTok tot het gezicht van ‘Make 2020 Great Again’: "Ik wéét hoe moeilijk het kan zijn om rond te komen"
  PREMIUM
  Showbizz

  Gloria Boateng ging van TikTok tot het gezicht van ‘Make 2020 Great Again’: "Ik wéét hoe moeilijk het kan zijn om rond te komen"

  U zag haar de voorbije dagen al op uw tv-scherm verschijnen naast An Lemmens en Ann Van Elsen. Ook Gloria Boateng is een van de 'superverspreiders' die zich inzet voor 'Make 2020 Great Again'. Minder bekend dan haar twee collega's, maar zo mogelijk nog meer gepassioneerd om kinderen in armoede een fijn eindejaar te bezorgen. “Mijn biologische mama was schizofreen, waardoor ik mijn hele jeugd een ‘kind van de staat’ ben gebleven."
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

iHLN