De voorbije weken stonden de zogenaamde 'Reddit-beleggers' volop in de aandacht, nadat ze het aandeel van GameStop fors de hoogte hadden ingejaagd.
Volledig scherm
De voorbije weken stonden de zogenaamde 'Reddit-beleggers' volop in de aandacht, nadat ze het aandeel van GameStop fors de hoogte hadden ingejaagd. © REUTERS

Reddit haalt vers kapitaal op en is nu 6 miljard dollar waard

Het online discussieplatform Reddit heeft 250 miljoen dollar (zo’n 207 miljoen euro) vers kapitaal opgehaald en is nu 6 miljard dollar (4,9 miljard euro) waard. Dat heeft de site dinsdag aangekondigd. De voorbije weken stonden de zogenaamde Reddit-beleggers volop in de aandacht, nadat ze het aandeel van GameStop fors de hoogte hadden ingejaagd.

0 reacties

 1. Google blokkeert advertenties van slotenmakers in zoekresultaten: “Te vaak malafide bedrijven bovenaan”
  8

  Google blokkeert adverten­ties van slotenma­kers in zoekresul­ta­ten: “Te vaak malafide bedrijven bovenaan”

  Google heeft in Nederland, België, Duitsland en Zweden alle advertenties voor slotenmakers verwijderd uit de weergave van de zoekresultaten. Dit omdat er te vaak malafide bedrijven bovenaan de resultaten werden weergegeven als gebruikers op de term ‘slotenmaker’ zochten. Dat meldt onder meer Tweakers donderdag. Het was radiomaker Sven Pichal die de internetgigant tot de orde riep in ‘De Inspecteur’, het consumentenprogramma op Radio 2. De zoekertjes steken de echte vaklui al jarenlang stokken in de wielen.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

iHLN