photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Proximus heft downloadlimieten op en wil cultuursector steunen

Hoewel het (nog) niet moet van de overheid, gaan de ongeveer honderd Proximus-shops vanaf maandag dicht. Dat meldt het bedrijf. Het telecombedrijf heft ook de downloadlimieten op voor alle residentiële klanten met vast internet.

9 reacties

 • Linda Van Gugte

  1 jaar geleden
  @ben: die kleine abonnementjes waar jij het over hebt zijn heel dikwijls mensen die het helemaal niet breed hebben. Dus vind ik dit een goed initiatief. Nu nog gratis naar vaste nummers en die mensen kunnen weer efkes verder. Linda Van Gugte
 • Luc Vandamme

  1 jaar geleden
  Ben zeer blij met Proximus steeds mooie initiatieven Telenet komt hier nooit meer binnen steeds storingen en veel duurder dan Proximus
 • Marc Van Buynder

  1 jaar geleden
  Tof idee maar kan het netwerk dit wel aan?Uitgesteld kijken op televisie hapert nu al wat gaat het nu worden.
 • Marleen Desle

  1 jaar geleden
  Ja waar blijft Telenet. Prachtig initiatief
 • Hide Geritz

  1 jaar geleden
  Dank u wel Proximus. Al jaren klant. Als er al eens een probleem was met het internet, bellen en het was snel opgelost. Altijd correct, geen problemen.
 1. Na protest stemt Nederlandse gemeente Zeewolde toch in met komst omstreden datacenter Facebook en Instagram

  Na protest stemt Nederland­se gemeente Zeewolde toch in met komst omstreden datacenter Facebook en Instagram

  De gemeenteraad van het Nederlandse Zeewolde heeft donderdagavond de deur opengezet voor de komst van een groot datacenter voor Facebook-moederbedrijf Meta. Een meerderheid van de partijen stemde voor de benodigde wijziging van het bestemmingsplan. De komst van het centrum heeft het dorp op een klein uur rijden van Amsterdam al ruim een jaar in haar greep en doet de gemoederen hoog oplaaien.

iHLN