photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Proximus heft downloadlimieten op en wil cultuursector steunen

Hoewel het (nog) niet moet van de overheid, gaan de ongeveer honderd Proximus-shops vanaf maandag dicht. Dat meldt het bedrijf. Het telecombedrijf heft ook de downloadlimieten op voor alle residentiële klanten met vast internet.

9 reacties

 • Linda Van Gugte

  2 jaar geleden
  @ben: die kleine abonnementjes waar jij het over hebt zijn heel dikwijls mensen die het helemaal niet breed hebben. Dus vind ik dit een goed initiatief. Nu nog gratis naar vaste nummers en die mensen kunnen weer efkes verder. Linda Van Gugte
 • Luc Vandamme

  2 jaar geleden
  Ben zeer blij met Proximus steeds mooie initiatieven Telenet komt hier nooit meer binnen steeds storingen en veel duurder dan Proximus
 • Marc Van Buynder

  2 jaar geleden
  Tof idee maar kan het netwerk dit wel aan?Uitgesteld kijken op televisie hapert nu al wat gaat het nu worden.
 • Marleen Desle

  2 jaar geleden
  Ja waar blijft Telenet. Prachtig initiatief
 • Hide Geritz

  2 jaar geleden
  Dank u wel Proximus. Al jaren klant. Als er al eens een probleem was met het internet, bellen en het was snel opgelost. Altijd correct, geen problemen.
 1. De Wever reageert nu stad Antwerpen is verdwenen op website van hackers: “Geen losgeld betaald en niet onderhandeld”
  74

  De Wever reageert nu stad Antwerpen is verdwenen op website van hackers: “Geen losgeld betaald en niet onderhan­deld”

  De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageert zondag op de cyberaanval waardoor de stad Antwerpen is getroffen. “Er is niet onderhandeld, geen losgeld betaald, niet door ons, niet namens ons, en door geen enkele andere overheid in dit land”, zegt De Wever bij ‘VTM NIEUWS’. Zaterdag raakte bekend dat de stad Antwerpen verdwenen was van de website van hackerscollectief Play. Dat deed vermoeden dat er werd onderhandeld of dat losgeld betaald is.
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.