Problemen bij Telenet stilaan van de baan: “Webmail en Yelo TV werken na negen uur weer”

De storing bij Telenet-apps houdt al meer dan negen uur aan, maar er is beterschap in zicht. Volgens het bedrijf werken de webmail en Yelo TV opnieuw, alleen ‘Mijn Telenet’ ondervindt nog problemen. “Alle systemen worden op dit moment heropgestart, maar dat is een proces dat nog even kan duren”, zei woordvoerster Isabelle Geeraerts rond 16.20 uur. Ook de identificatieapp Itsme kampte lange tijd met een technisch probleem. Het euvel is daar intussen wel hersteld.

  1. Twitter test tweets voor een kleiner bereik met Circle-functie

    Twitter test tweets voor een kleiner bereik met Cir­cle-func­tie

    Twitter test een innovatie die een basisprincipe van de dienst ondermijnt: met de Circle-functie kunnen tweets alleen in een kleinere kring worden gedeeld. “Niet elke tweet is voor iedereen bedoeld”, rechtvaardigde Twitter dinsdag het voorstel. Twitter Circle maakt het gemakkelijker om vertrouwelijke gesprekken te voeren en nauwere banden op te bouwen met een kleine groep. Er kunnen maximaal 150 gebruikers aan een ‘kring’ worden toegevoegd.
  2. Elon Musk zet Starlink in voor "niet-aangesloten scholen" en "milieubewaking" Amazone

    Elon Musk zet Starlink in voor "niet-aangeslo­ten scholen" en "milieube­wa­king" Amazone

    Multimiljardair Elon Musk bevindt zich vandaag in Brazilië voor de lancering van de Starlink-technologie van zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX. Na een ontmoeting met de Braziliaanse president Jair Bolsonaro in een luxehotel in Porto Felix op 100 kilometer van Sao Paulo, tweette Musk dat hij "heel enthousiast" was "om in Brazilië te zijn voor de lancering van Starlink voor 19.000 niet-aangesloten scholen in landelijke gebieden en milieubewaking van de Amazone".

Tech