Volledig scherm
© REUTERS

Premier van Australië woest: Facebook heeft mijn land “ontvriend”

De Australische premier Scott Morrison verwijt Facebook dat het zijn land heeft "ontvriend". Hij zei dat nadat het bedrijf de mogelijkheden tot het delen van nieuws in Australië gisteren beperkte. Maar daardoor bleven ook overheidspagina’s en zelfs hulpdiensten onbereikbaar. 

15 reacties

 • swa joepers

  3 dagen geleden
  Ben nog nooit op Facebook geweest snap niet dat men daar wil mee werken zo krijgen ze teveel macht op de wereld en dat geld voor alles via het internet zie google enz
 • Danny De Graeve

  7 dagen geleden
  Facebook kan me gestolen worden, interesseert men geen hol wat anderen doen of laten. Er zijn andere en deftige communicatie middelen.
 • Rudy Van Daele

  1 week geleden
  We kunnen zeker zonder facebook, dat de bevolking er gewoon mee stopt. Wat is de meerwaarde van dat bedrijf? ik zie het niet.
 • marcel haagen

  2 weken geleden
  Democratie is een lachertje voor veel techbedrijven. Enkele superrijken bepalen wat mag gelezen worden, betalen nauwelijks belasting, zijn rijker en machtiger dan de meeste landen. Wat is het verschil met een dictatuur van oligarchen. Het is terug zoals in de middeleeuwen waar enkele adellijke families alles beslisten.
 • Kevin Noël

  2 weken geleden
  Ik zie het probleem niet Facebook past toch gewoon de nieuwe wet toe? Of was het enkel en alleen om geld te doen? En ja ook van mij mogen de Big Tech bedrijven strikter gereguleerd worden en mogen ze ook veel meer belastingen betalen en niet profiteren van belastingvoordelen zoals in Ierland.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras