Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Politici op Facebook mogen niet zomaar de regels meer overtreden

Politici die bewust haatzaaien op Facebook en de regels overtreden, worden binnenkort niet meer getolereerd op de sociale netwerksite. Dat meldt de Washington Post. Facebook reageert daarmee op de kritiek, dat de site te veel ruimte zou geven aan de vrije ‘ongezouten’ mening van politici. 

13 reacties

 • Ronny Beelaert

  3 weken geleden
  politici dienen niet op FB,twitter of andere social platforms te zitten om hun politieke visie te uiten,alleen voor persoonlijke doeleinden zouden ze toegestaan mogen worden,dat ze hun politieke rants via officiële weg promoten,ik persoonlijk zit bewust niet op deze platformen,ik vind deze platformen puur vergif,zwakke persoonlijkheden worden er gemakkelijk beïnvloed en worden al gauw depressief als ze niet genoeg likes krijgen
 • Vladimir De Leeuw

  3 weken geleden
  Politici moeten gehoorzamen aan Facebook. Niet de politici, niet de rechters, maar Facebook bepaalt wat "juist en correct" is.
 • Frans Vandermaelen

  3 weken geleden
  Facebook bepaalt het recht op vrije mening niet. Facebook opdoeken is de oplossing.
 • Geert Remans

  3 weken geleden
  Facebook de echte wereldmacht
 • Chloe Kezako

  3 weken geleden
  FB krijgt deze macht van zijn gebruikers. Geen gebruikers, geen macht.
 1. Tiener in ziekenhuis na levensgevaarlijke TikTok-challenge: “Niemand wil z’n dochter in brand zien staan”
  Play

  Destini (13) ligt in ziekenhuis door levensge­vaar­lij­ke Tik­Tok-challenge

  Een TikTok-challenge is bij een Amerikaanse tiener helemaal fout gelopen. Bij de bewuste trend teken je figuren met ontvlambare vloeistof op een spiegel om die vervolgens in brand te steken. De 13-jarige Destini wou zich er ook eens aan wagen, maar dat ging compleet fout. Een bus alcohol die vlakbij stond, vatte vuur en kwam tot ontploffing. De puber liep zware brandwonden op over haar hele lichaam. Haar familie wil iedereen waarschuwen. “Niemand wil z’n dochter in brand zien staan.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

iHLN