Volledig scherm
© REUTERS

"Pagina 10 van Google is ook interessant"

Dat Google misschien gaat schrappen in zijn zoekresultaten biedt ook mogelijkheden. "We moeten opnieuw uitvinden hoe we omgaan met onze digitale bronnen. Nu toets je iets in en vind je wat je zoekt, maar je realiseert je niet dat het niet allemaal even relevant is. Mensen moeten er ook aan wennen dat je niet alles direct op de eerste pagina van Google vindt. Op pagina drie tot tien staat ook interessante informatie", zegt de Nederlandse internetdeskundige Danny Mekic.

 1. Mysterie stalen monoliet blijft onopgelost na vinden van locatie in woestijn in Utah: “Maar niet het werk van aliens”

  Mysterie stalen monoliet blijft onopgelost na vinden van locatie in woestijn in Utah: “Maar niet het werk van aliens”

  Als een ongeïdentificeerd voorwerp opduikt, liggen de theorieën over buitenaardse wezens meteen voor het rapen. Dat is nu niet anders met de stalen monoliet in de woestijn van Utah, recent ontdekt door een helikopter bij het tellen van schapen. Een geoefend Reddit-gebruiker wist intussen de waarschijnlijke exacte locatie van het object te achterhalen, maar hij lost daarmee nog niet het mysterie op. Aliens? Die lijken toch uitgesloten.
 2. Ook u hebt "het recht vergeten te worden" door Google, zegt EU
  Update

  Ook u hebt "het recht vergeten te worden" door Google, zegt EU

  Google kan verplicht worden koppelingen naar sites met informatie over personen te verwijderen als die de privacy van de persoon in kwestie schenden. Dat heeft het Europees Hof van Justitie geantwoord op prejudiciële vragen van het Spaanse gerecht. Het Hof benadrukte wel dat naar een correct evenwicht moet gestreefd worden tussen het recht op informatie en het recht op de bescherming van persoonsgegevens. Google vindt het vonnis teleurstellend en zegt de uitspraak te onderzoeken.
 1. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"

 2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet