.
Volledig scherm
. © avh

Oude privéberichten, documenten, foto's, video's... Facebook heeft een dik dossier met jouw volledige geschiedenis. Zo kan je het inkijken

Dat Facebook veel over jou weet, is al lang geen geheim meer. Maar misschien wist je nog niet dat je jouw hele Facebookdossier ook kan opvragen. Van foto’s tot video’s en privéberichten, echt álles houdt Facebook over jou bij in een dik dossier. Zo vraag jij jouw dossier op.

58 reacties

 • Jay Cee

  3 jaar geleden
  Inkijken, en dan? Dat je die dossiergegevens kan verwijderen, dàt zou pas wenselijk zijn.
 • Jose Van Hauwaert

  3 jaar geleden
  @Marie Vandam. De moment dat u een Facebookprofiel hebt aangemaakt en er berichten op plaatst, kunnen de door u geposte zaken niet meer als "privacy" aanzien worden. Wil men iets privé houden, post het dan niet op social media....
 • willem piening

  3 jaar geleden
  Jos, het is te zien een VPN server heeft ook een listing van toekomende en vertrekende ip adressen. hoe weet anders de server wie wat zoekt. het is dan de vraag wat doet de beheerder van de VPN server? als de computer crime unit van de Belgisch politie echt wil weten wie achter een IP adres schuil gaat vinden ze deze.
 • Vera Clinckers

  3 jaar geleden
  Is bij elk programma zo
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Wat en onzin lees je hier weer van de zogezegde computer specialisten. Iedereen wordt gevolgd als hij iets zoekt op internet hahaha, zolang Telenet of Proximus je gegevens niet doorspelen aan het gerecht hebben ze juist niks, buiten een paar cookies met een ip adres. Trouwens wie slim is gebruikt een VPN verbinding deze tijd,desnoods samen met een proxy server.

iHLN