Vishal Garg
Volledig scherm
Vishal Garg © CNN

Omstreden CEO ontslaat 900 mensen via Zoom

CEO Vishal Garg (43) van de Amerikaanse hypotheekverlener Better.com krijgt bakken kritiek omdat hij 900 werknemers aan de deur zette via een videogesprek op Zoom. Bovendien liet hij zich in een blogpost erg laagdunkend uit over hen.

 1. Duitse concurrentiewaakhond gaat Google strenger controleren

  Duitse concurren­tie­waak­hond gaat Google strenger controle­ren

  De Duitse concurrentiewaakhond gaat de Amerikaanse internetgigant Alphabet en dochterbedrijf Google strenger controleren. De directeur van de Bundeskartellamt Andreas Mundt, kondigde woensdag aan dat Google een “belangrijk marktoverschrijdend belang” heeft, wat een impact heeft op de concurrentie. Daardoor zal de internetgigant nu onderworpen worden aan een uitgebreide misbruikcontrole door de concurrentieautoriteiten.
 2. Amazon, Twitter en Meta zeggen af voor grootste techbeurs ter wereld CES

  Amazon, Twitter en Meta zeggen af voor grootste techbeurs ter wereld CES

  Grote techbedrijven waaronder Amazon, Twitter en het moederbedrijf Meta van Facebook sturen volgende maand geen afvaardiging naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Nu de omikronvariant van het coronavirus zich snel lijkt te verspreiden, vinden ze het te niet verantwoord om naar 's werelds grootste vakbeurs voor de techindustrie te gaan. Ook een aantal grote Amerikaanse nieuwsorganisaties, waaronder The Verge, laten weten niet te gaan of hun aanwezigheid aanzienlijk in te perken.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.