Een deel van het gestolen geld kwam eind maart weer in handen van regeringsvertegenwoordigers van Bangladesh.
Volledig scherm
Een deel van het gestolen geld kwam eind maart weer in handen van regeringsvertegenwoordigers van Bangladesh. © ap

Nieuwe hack op bank "lijkt veel op digitale overval Bangladesh"

CybercriminaliteitHet lijkt erop dat de hackers die in februari 91 miljoen euro van de centrale bank in Bangladesh buit wisten te maken nog steeds actief zijn. Er is onlangs een nieuwe cyberaanval gepleegd die op dezelfde manier is uitgevoerd. Dat meldt de Worldwide Interbank Financial Telecommunication (Swift), een internationale bankencoöperatie, vandaag in een verklaring.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.